TEL / FAX : 0369.80.77.66  OFERTE 0741.47.93.32  VANZARI 0771.46.25.00   SERVICE : 0740.84.45.22

 


TEHNOLOGIA INVERTER


Mitsubishi Electric inverter asigură performanțe superioare, inclusiv controlul optim al frecvenței operaționale. Ca rezultat, puterea optimă este aplicată în toate intervalele de încălzire/răcire și confortul maxim este atins în timp ce consuma minim de energie. Funcționare rapidă, confortabilă și costuri de exploatare uimitor de scăzute-asta e promisiunea Mitsubishi Electric.

 

 

 

 

 

 


 

CUM FUNCTIONEAZA INVERTERUL


 Inverterul controlează electronic tensiunea electrică, curentul și frecvența dispozitivelor electrice,cum ar fi motorul compresorului într-un aer condiționat. Ele primesc informații de la senzori de monitorizare a condițiilor de funcționare, și ajusteaza viteza de revoluție a compresorului, care reglementează în mod direct echipamentul de aer conditionat. Controlul optim al frecvenței de funcționare determină eliminarea consumului de electricitate excesivă și asigurarea celui mai confortabil mediu din încăpere.


 

SISTEM AVANSAT DE CONTROL- EFICIENTA MAXIMA INDIFERTENT DE ANOTIMP


 Tehnologiile de ultimă ora ale invertorului Mitsubishi Electric sunt adoptate pentru a asigura reglarea automată a încărcăturii în funcție de necesar. Acest lucru reduce consumul excesiv de electricitate, și, prin urmare, realizează un rang de energie  "A " rating pentru 25-35 clase și  "A + " pentru 50 clase. În conformitate cu standardul european de ultimă etichetă energetică.


 

CONFORT ADEVARAT 


 

 Comparatie intre model fara inverter si cu inverter.


FUNCTIONARE ECONOMICA 

 


Costul de operare impresionant de scăzut este un avantaj cheie al aerului conditionat inverter. Am combinat tehnologii avansate de invertor cu electronice de ultimă generatie și tehnologii mecanice pentru a obține un efect sinergic care permite îmbunătățiri în eficiența performanței de încălzire/răcire. Performanța mai bună și consumul redus de energie sunt rezultatele. 


 
FUNCTIONARE SILENTIOASA 
Se ajunge la un spațiu liniștit și relaxant. Zgomotul operațional este un pe functia  low 22dB (25-35 clase). Operațiunea este atât de silentioasa încât s-ar putea uita chiar de aer conditionat este pornit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


TRASEU LUNG DE TEVI


În comparație cu modelele anterioare, lungimea conductei este crescută în mod semnificativ, îmbunătățind în continuare ușurința și flexibilitatea instalării.
 
 
 
 


INTERVAL FUNCTIONARE 
Ca urmare a unei game extinse de operare la răcire, aceste modele găzduesc o gamă mai largă de medii de utilizare și aplicații decât modelele anterioare.
 
 
 
 
 

UNITATI COMPACTE
 

Lățimile ambelor unități interioare și exterioare sunt compacte, ceea ce face instalarea în spații mici, înguste posibile.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 APARATELE NU CONTIN ACCESORII DE MONTAJ SI MONTAJ.APARATELE TREBUIESC INSTALATE DE FIRME AUORIZATE.
 

NOUTATI ICEBERG

Dorim sa va informam ca in curand vom finaliza noul nostru showroom cu produse frigorifce si climatizare.Produse in stoc!Preturi bune!

ADRESA MAGAZIN

Adresa noului magazin cu program 9-17 de Luni pana Vineri este: Sibiu str.Calea Dumbravii Nr 135. Va asteptam!

|camere frigorifice | vitrine frigorifice | aer conditionat | climatizare | sibiu|