Click pentru mai multe produse.
Nici un produs.
Ultimele comentarii
Nici un comentariu
Cauta articole

China a câștigat onoarea olimpică pentru refrigerarea „verde”.

Publicat 2 ani in urma 934
Indragit0

CHINA: Din cele nouă locuri de patinoar de la viitoarele jocuri olimpice și paralimpice de iarnă, cinci folosesc sisteme de refrigerare cu CO2 și patru folosesc R449A.

Potrivit Biroului de Informații al Consiliului de Stat al Chinei, pe lângă faptul că oferă patinoare de calitate potrivite pentru sporturile respective în locurile de competiție, a rămas fidel angajamentului său de a găzdui jocuri ecologice, fiind ecologic în procesul de fabricare a gheții.

Organizatorii au luat în considerare mai întâi R507, amestecul de HFC folosit ca înlocuitor pentru R502 și R22 în refrigerarea la temperatură joasă și medie. Deși interzis în Europa datorită GWP-ului său extrem de ridicat de 3985, R507 este încă utilizat pe scară largă în alte părți ale globului.

După ce au analizat tendințele globale de dezvoltare și aplicarea agenților frigorifici și au avut discuții cu experți în refrigerare și aer condiționat din țară și din străinătate, organizatorii au decis să implementeze planuri separate de fabricare a gheții cu sprijinul Comitetului Olimpic Internațional.

Locurile care trebuie să facă și să întrețină gheață pe tot parcursul anului, inclusiv ovalul național de patinaj viteză, folosesc CO2. Locurile care produc gheață doar ocazional, cum ar fi Centrul Național de Acvatic și Stadionul Național de acoperire, folosesc agent frigorific tradițional.

Un sistem de refrigerare transcritic cu CO2 cu recuperare de căldură a fost propus ca soluție de producere a gheții pentru Ovalul național de patinaj viteză de către un grup format din o duzină de academicieni ai Academiei Chineze de Inginerie și ai Academiei Chineze de Științe, experți seniori ai asociațiilor interne de refrigerare și reprezentanți. a echipei de constructii.

Potrivit lui Song Jiafeng, un inginer din echipa de construcții a lui Oval, utilizarea CO2 ca agent frigorific poate crește eficiența producerii gheții cu 30% și poate economisi aproximativ 2.000.000 de kW de energie electrică pe an.

Când vine vorba de locații care au nevoie doar de fabricare ocazională de gheață, Centrul Național de Acvatic, Stadionul Național Interior și Centrul Sportiv Wukesong, organizatorii Beijing 2022 au discutat cu furnizorii de echipamente, ingineri și furnizori de servicii și au decis asupra R449A, un amestec de refrigerant. cu un GWP de 1282.

Produse relevante
Lasa un comentariu
Lasa replica
Te rog login pentru a posta comentarii.

Meniu

Contact

Contact

Cataloage

Software

CONTACT

0369807766

CONTACT SC ICEBERG SRL

Ne gasiti de Luni pana Vineri intre orele 9-17 in Sibiu , str Calea Dumbravii Nr 135

TELEFON : 0369 80 77 66

MOBIL VANZARI : 0741 47 93 32

                              0771 46 25 00

                              0770 81 53 51

SERVICE :            0740 84 45 22

EMAIL:    office@icebergservice.ro

           comenzi@icebergservice.ro

             service@icebergservice.ro

DESPRE NOI

QR code

Creaza cont pentru a adauga produse ingragite.

Inregistreaza-te

Create a free account to use wishlists.

Inregistreaza-te