Click pentru mai multe produse.
Nici un produs.
Ultimele comentarii
Nici un comentariu
Cauta articole

Economie de energie de 41 % cu compresoarele cu viterza variabila

Publicat 1 Anul in urma 427
Indragit0
EUROPA: Se spune că testele cu un compresor cu viteză variabilă într-un congelator vertical de supermarket au realizat o economie de energie de 41%, comparativ cu un model cu viteză fixă ​​de înaltă eficiență.
Testele au fost efectuate în parteneriat cu producătorul comercial de echipamente frigorifice, Epta, folosind un compresor Embraco FMFD R290. A fost controlat de Embraco Smart Drop In, un software de control logic care implementează compresoare cu viteză variabilă cu termostate pornit-oprit.
Potrivit Embraco, rezultatul ar putea permite unui congelator vertical de supermarket, precum cel testat, să treacă de la eticheta C la B pe sistemul european de etichetare a eficienței energetice.
„Acest rezultat arată că industria frigorifică comercială poate oferi proprietarilor de magazine economii mari de energie și, în consecință, un cost mai mic pentru energie, odată cu migrarea de la compresoare cu viteză fixă ​​la viteză variabilă”, a declarat Marino Bassi, consilier principal al Nidec Global Appliance. .
„Există diferite aspecte asupra cărora poți acționa asupra unui echipament frigorific pentru a îmbunătăți eficiența cum ar fi  izolația, dar cea mai mare contribuție vine de la compresor. Deci, credem că adoptarea vitezei variabile este inevitabilă pentru a face față cerințelor viitoare de eficiență”, a adăugat Bassi.
„Observam o creștere a gradului de conștientizare a clienților cu privire la etichetele energetice, atâta timp cât acestea sunt difuzate și oferă o comparație clară între diferite soluții”, a declarat Marco Solimeo, directorul laboratorului de cercetare și dezvoltare Epta. „Concurența în acest domeniu îi va determina pe OEM să privilegieze componentele de înaltă eficiență, iar compresoarele cu viteză variabilă au un rol cheie în această fază.”
Într-o prezentare comună la conferința ATMOsphere Europe , Embraco și Epta au dezvăluit, de asemenea, modul în care comercianții ar putea beneficia și de tehnologia cu viteză variabilă.
Testele cu un congelator de înghețată au realizat economii de energie de 24% utilizând un compresor Embraco FMX care funcționează pe R600a.
„ Pentru comercianți, adoptarea tehnologiei cu viteză variabilă este încă la un nivel foarte scăzut. Am dorit să arătăm prin acest studiu de caz rezultatele excelente în ceea ce privește eficiența energetică folosind compresoarele Embraco cu viteză variabilă „entry level” care pot deschide calea pentru adoptarea tehnologiei cu viteză variabilă ca soluție standard pentru comercianți”, a explicat Bassi.
Produse relevante
Lasa un comentariu
Lasa replica
Te rog login pentru a posta comentarii.

Meniu

Contact

Contact

Cataloage

Software

CONTACT

0369807766

CONTACT SC ICEBERG SRL

Ne gasiti de Luni pana Vineri intre orele 9-17 in Sibiu , str Calea Dumbravii Nr 135

TELEFON : 0369 80 77 66

MOBIL VANZARI : 0741 47 93 32

                              0771 46 25 00

                              0770 81 53 51

SERVICE :            0740 84 45 22

EMAIL:    office@icebergservice.ro

           comenzi@icebergservice.ro

             service@icebergservice.ro

DESPRE NOI

QR code

Creaza cont pentru a adauga produse ingragite.

Inregistreaza-te

Create a free account to use wishlists.

Inregistreaza-te