Click pentru mai multe produse.
Nici un produs.
Ultimele comentarii
Nici un comentariu
Cauta articole

Recuperare si reciclare agenti frigorifici.

Publicat 3 ani in urma 1302
Indragit0

Deoarece reciclarea pune agentul frigorific recuperat doar printr-un proces de curățare de bază, înseamnă de obicei că nu există nicio analiză sau asigurare a calității atașate produsului în ceea ce privește specificațiile sau puritatea. Dacă impuritatile nu sunt complet eliminațe prin procesul de reciclare, atunci agentul frigorific reciclat poate provoca daune dacă este introdus în alte sisteme. Dacă un amestec este returnat într-un sistem împreună cu impuritati, de exemplu ulei sau umiditate, acesta nu poate funcționa în același mod ca produsul virgin sau recuperat și ar putea provoca probleme de funcționare a sistemului și impactul asupra eficienței sistemului. Recuperarea agentului frigorific este un proces mai intens și mai aprofundat care include analiza contaminanților specifici, care pot fi apoi filtrați și eliminați, ceea ce înseamnă că impuritățile sunt luate din agentul frigorific și el este returnat cât mai aproape de forma sa virgină. 

Procesul de recuperare

Recuperarea agentului frigorific poate fi o procedură îndelungată și există diverse metode care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți viteza de recuperare, inclusiv metoda push-pull în care unitatea de recuperare „trage” vapori din cilindrul de recuperare și produce gaz de descărcare la presiune înaltă care „ împinge ”lichidul din sistem și înapoi în cilindrul de recuperare. Există, de asemenea, unități de recuperare specializate care pot recupera rapid agenții frigorifici de la sistemele cu volume mai mari, în special în cazul în care timpul de recuperare a agentului frigorific poate fi critic și instalarea este oprită în timp limitat. După analiza inițială pentru a confirma identitatea produsului, acesta este reprelucrat printr-o combinație de procedee de distilare, curățare și uscare înapoi la specificația AHRI 700, care are aceeași conformitate cu produsul virgin. Acest lucru permite ca agentul frigorific recuperat să fie introdus pe piață ca produs regenerat și va funcționa la fel ca produsul virgin. Legislația privind gazele F necesită ca toate buteliile care conțin produse recuperate sau reciclate să fie etichetate ca atare, să aibă un număr de lot și să identifice locul în care au fost reprelucrate pentru a facilita trasabilitatea. Toate înregistrările gazelor F păstrate de un utilizator trebuie, de asemenea, să înregistreze produsul recuperat care a fost utilizat și de unde a provenit.

Recuperarea și adaptarea

Mulți au descoperit că o modalitate ușoară de a crea un produs recuperat este convertirea sistemelor existente la un agent frigorific alternativ GWP mai scăzut, de exemplu R448A și R449A; aceștia fiind cei mai populari agenți frigorifici de conversie care s-au dovedit a fi ușor de utilizat pentru cei familiarizați cu procedurile de conversie. 

Lasa un comentariu
Lasa replica
Te rog login pentru a posta comentarii.

Meniu

Contact

Contact

Cataloage

Software

CONTACT

0369807766

CONTACT SC ICEBERG SRL

Ne gasiti de Luni pana Vineri intre orele 9-17 in Sibiu , str Calea Dumbravii Nr 135

TELEFON : 0369 80 77 66

MOBIL VANZARI : 0741 47 93 32

                              0771 46 25 00

                              0770 81 53 51

SERVICE :            0740 84 45 22

EMAIL:    office@icebergservice.ro

           comenzi@icebergservice.ro

             service@icebergservice.ro

DESPRE NOI

QR code

Creaza cont pentru a adauga produse ingragite.

Inregistreaza-te

Create a free account to use wishlists.

Inregistreaza-te