Click pentru mai multe produse.
Nici un produs.
Ultimele comentarii
Nici un comentariu
Cauta articole

Suport pentru alegerea camerei frigorifice

Publicat 3 ani in urma 775
Indragit0

DANEMARCA: Danfoss a introdus un nou program dedicat de asistență pentru a ajuta producatorii de camere frigorifice.

Danfoss a cerut producatorilor să fie precauți într-un moment în care un număr tot mai mare de factori tehnici, de mediu și de reglementare au făcut ca specificarea tehnologiei corecte a camerei frigorifice să fie mai complexă.

Producătorul danez susține că creșterea costurilor cu energia, reglementările privind gazele F și directiva de proiectare Eco în Europa - și EPA SNAP și AWEF în SUA - au ingreunat munca instalatorilor de camere frigorifice în ultimii ani.

Concentrându-se pe o tehnologie mai eficientă și pe agenți frigorifici cu GWP mai mic, Danfoss spune că relațiile cu clienții și necesitatea de a proteja alimentele perisabile de defecțiuni înseamnă că aceste considerații nu pot fi abordate în detrimentul fiabilității, întreținerii sau costurilor.

Danfoss consideră că aceste provocări concurente creează incertitudine pentru producatori, care s-ar putea intensifica și mai mult .

Pentru a ajuta, compania a creat un program de camere frigorifice, incluzând broșuri, cursuri gratuite de e-learning, articole tehnice- cu sprijinul specialiștilor tehnici Danfoss din întreaga lume.

Toate acestea sunt disponibile prin intermediul unui site dedicat nou creat la www.coldroom.danfoss.com.

În plus, Danfoss a inclus o aplicație de calcul cameră frigorifica pentru aflarea puterii necesare  și selectarea componentelor în cadrul software-ului său de selectare a componentelor Coolselector 2.

Concepute pentru a oferi utilizatorilor o listă de componente personalizată pentru camere frigorifice, utilizatorii vor putea acum să efectueze un calcul complet al necesarului camerei frigorifice și să aibă si componente sugerate automat.

„În calitate de lider în furnizarea de soluții pentru piața camerelor frigorifice, considerăm că este responsabilitatea noastră să oferim claritate și asistență atât de necesare în ceea ce privește noile tehnologii și agenți frigorifici în acest moment esențial. Mai mult ca oricând, este vital ca producatorii să facă alegerea corectă și suntem aici pentru a vă ajuta ”.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina de pornire Coolselector 2.
Coolselector 2 homepage.

Produse relevante
Lasa un comentariu
Lasa replica
Te rog login pentru a posta comentarii.

Meniu

Contact

Contact

Cataloage

Software

CONTACT

0369807766

CONTACT SC ICEBERG SRL

Ne gasiti de Luni pana Vineri intre orele 9-17 in Sibiu , str Calea Dumbravii Nr 135

TELEFON : 0369 80 77 66

MOBIL VANZARI : 0741 47 93 32

                              0771 46 25 00

                              0770 81 53 51

SERVICE :            0740 84 45 22

EMAIL:    office@icebergservice.ro

           comenzi@icebergservice.ro

             service@icebergservice.ro

DESPRE NOI

QR code

Creaza cont pentru a adauga produse ingragite.

Inregistreaza-te

Create a free account to use wishlists.

Inregistreaza-te