Click pentru mai multe produse.
Nici un produs.
Ultimele comentarii
Nici un comentariu
Cauta articole

Calculator pentru consumul de energie al camerelor frigorifice

Publicat 1 Anul in urma 1336
Indragit1

 

Chilling Energy Costs este un instrument pentru care permite operatorilor de camere frigorifice să evalueze consumul de energie și costurile.

Sistemele de refrigerare industriale consumă cantități mari de energie și costă de obicei de 7-10 ori mai mult pentru a funcționa pe parcursul vieții lor decât achiziția, conform raportului Inițiativei de refrigerare a industriei de alimente și băuturi. Numai în sectorul depozitării frigorifice, se estimează că refrigerarea reprezintă până la 90% din costurile energetice.

Noul instrument Chilling Energy Costs este capabil să stabilească performanțele unei instalații frigorifice față de standardul industrial. Star spune că acest lucru va înarma utilizatorii finali cu cunoștințe practice, permițându-le să compare consumul de energie electrică și să implementeze măsuri de economisire a energiei pentru a reduce consumul de energie.

Instrumentul de analiză a consumului de energie pentru spatiile frigorifice este un mod simplu și rapid de a afla dacă plătiți mai mult decât media din factura anuală de energie. Veți primi un raport detaliat care compara consumul dvs. de energie cu alți utilizatori. 

Calculatorul de consum de energie analizează datele pentru a oferi o perspectivă detaliată asupra eficienței energetice a unei instalații frigorifice. Dacă un utilizator descoperă că echipamentul său consumă mai multă energie decât majoritatea centralelor și mai mare decât standardul industrial, va putem indica o serie de servicii care au ca scop creșterea eficienței și reducerea facturilor la energie.

Deoarece consumul de energie joacă un rol atât de mare în cheltuielile anuale ale unei companii, este logic să ne asigurăm că totul este făcut pentru ca o fabrică să fie cât mai eficientă posibil.

Nu toate masurile necesită investiții uriașe, am constatat la mulți clienți că simpla modificare a temperaturilor setate sau întreținerea regulată poate avea un impact semnificativ. 

Star Refrigeration

Produse relevante
Lasa un comentariu
Lasa replica
Te rog login pentru a posta comentarii.

Meniu

Contact

Contact

Cataloage

Software

CONTACT

0369807766

CONTACT SC ICEBERG SRL

Ne gasiti de Luni pana Vineri intre orele 9-17 in Sibiu , str Calea Dumbravii Nr 135

TELEFON : 0369 80 77 66

MOBIL VANZARI : 0741 47 93 32

                              0771 46 25 00

                              0770 81 53 51

SERVICE :            0740 84 45 22

EMAIL:    office@icebergservice.ro

           comenzi@icebergservice.ro

             service@icebergservice.ro

DESPRE NOI

QR code

Creaza cont pentru a adauga produse ingragite.

Inregistreaza-te

Create a free account to use wishlists.

Inregistreaza-te