Click pentru mai multe produse.
Nici un produs.
Ultimele comentarii
Nici un comentariu
Cauta articole

Camere frigorifce medicamente

Publicat 2 ani in urma 778
Indragit0

Camere frigorifce medicamente      

Este folosita pentru pastrarea medicamentelor in bune conditii si necesita un control mai apropiat atat al temperaturii cat si al umiditatii.Camerele frigorifce pentru depozitele farmaceutice ar terbui sa aiba instalat un sistem de backup pentru a preveni distrugerea produselor pastrate.

Depozitarea in temperatura controlata este extrem de importanta pentru stocurile farmaceutice, cum ar fi medicamente, vaccinuri și probe de sânge, care trebuie să fie stocate în anumite grafice de temperatură, în scopul de a rămâne utilizabile. Orice compromis în calitatea produsului depozitat poate avea efecte grave asupra sănătății pacienților.

depozitele farmaceutice si frigiderele medicale  sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, de la dulapuri mici la camere frigorifce mari . Capacitățile de depozitare sunt de obicei date de dimensiuni standard pentru paleti,  variind de la o capacitate de la 4 la 20 paleti. Camere frigorifce de capacități mai mari sunt disponibile de asemenea. Oferim soluții personalizate pentru constructia camerei frigorifice, unde se pot stoca până la mai multe sute de paleti cu opțiuni suplimentare, cum ar fi: usi de acces in puncte bine stabilite pentru manevrare usoara , lățime suplimentară pentru un acces mai ușor la produse, precum și suplimentar monitorizarea de la distanță .
Mai multi factori sunt importanti pentru pastrarea în siguranță a medicamentelor și a probelor, cum sunt umiditatea ambientală, presiunea aerului precum și temperatura. Anumite substanțe vor fi inutilizabile în cazul în care există chiar și o singură  variație a temperaturii, astfel încât verificarea tuturor parametrilor este critica. Un depozit frigorific farmaceutic bine făcut  include cel puțin una, poate sa includa si două unități de refrigerare complet independente, care vor acționa ca rezervă.camerele frigorifce pentru produse farmaceutice ar trebui sa includa, de asemenea, cel puțin un sistem de alarma, citire digitală și, eventual,  și o unitate de refrigerare pentru a treia redundanță suplimentară.

De asemenea este recomandat ca depozitul frigorific să se conecteze  la surse de alimentare sau generatoare de rezervă, independente în cazul în care există o pană de curent  pentru a se asigura că mărfurile sensibile sunt pastrate la temperatura si nu sunt compromise.

Soluțiile noastre tipice de stocare farmaceutice sunt intre 0 / + 10 grade și -15 / -30 grade.

Pentru mai multe detalii ,pret ,stoc ,livrare,garantie va rugam sa ne contactactati.

SC ICEBERG SRL

SIBIU,STR. CALEA DUMBRAVII NR 135

PROGRAM :LUNI-VINERI 9-17

EMAIL:office@icebergservice.ro

Produse relevante
Lasa un comentariu
Lasa replica
Te rog login pentru a posta comentarii.

Meniu

Contact

Contact

Cataloage

Software

CONTACT

0369807766

CONTACT SC ICEBERG SRL

Ne gasiti de Luni pana Vineri intre orele 9-17 in Sibiu , str Calea Dumbravii Nr 135

TELEFON : 0369 80 77 66

MOBIL VANZARI : 0741 47 93 32

                              0771 46 25 00

                              0770 81 53 51

SERVICE :            0740 84 45 22

EMAIL:    office@icebergservice.ro

           comenzi@icebergservice.ro

             service@icebergservice.ro

DESPRE NOI

QR code

Creaza cont pentru a adauga produse ingragite.

Inregistreaza-te

Create a free account to use wishlists.

Inregistreaza-te