Click pentru mai multe produse.
Nici un produs.
Ultimele comentarii
Nici un comentariu
Cauta articole

Daikin VRV Heat Recovery cu freon R32

Publicat 2 ani in urma 635
Indragit0
BELGIA: Daikin Europe a lansat  VRV 5 Heat Recovery, aparatul de aer condiționat VRF de generația a cincea care utilizează agent frigorific R32 cu inflamabilitate redusă în clădiri medii până la mari.
Cu o capacitate de până la un maxim de 75,8 kW, Daikin spune că VRV 5 poate acoperi nevoile clădirii mai mari cu un singur sistem. În același timp, menține flexibilitatea VRF pentru a satisface toate tipurile de spații interioare, chiar și zone foarte mici.
Sistemul de recuperare a căldurii cu 3 țevi va fi lansat la Expoziția Climatizacion y Refrigeracion de luna aceasta din Spania, livrările fiind așteptate din iulie anul viitor.
Sistemul include o cutie Branch Selector (BS) complet reproiectată, care încorporează tehnologia Shîrudo de la Daikin, permițând instalarea în spații de până la 7 m2 fără calcule complicate sau măsuri suplimentare de control a agentului frigorific furnizate pe teren.
Tehnologia Shîrudo, utilizată pentru prima dată pe sistemul mini VRV de la Daikin, asigură conformitatea cu standardul specific produsului IEC60335-2-40: Ed.6. Utilizarea tehnologiei cu software-ul de design Web Xpress de la Daikin permite selectarea rapidă și ușoară a sistemului și proiectarea pentru a se potrivi oricărui spațiu.
O gamă cuprinzătoare de unități interioare R32 VRV special concepute este promisă să ofere flexibilitate maximă pentru toate configurațiile camerei. Acestea includ casetele Daikin montate pe tavan și suspendate, unități de tavan ascunse subțire, mediu ESP, ESP înalt și unități montate pe perete într-o gamă de capacități care variază de la 1,1 kW la 31,5 kW.
Produse relevante
Lasa un comentariu
Lasa replica
Te rog login pentru a posta comentarii.

Meniu

Contact

Contact

Cataloage

Software

CONTACT

0369807766

CONTACT SC ICEBERG SRL

Ne gasiti de Luni pana Vineri intre orele 9-17 in Sibiu , str Calea Dumbravii Nr 135

TELEFON : 0369 80 77 66

MOBIL VANZARI : 0741 47 93 32

                              0771 46 25 00

                              0770 81 53 51

SERVICE :            0740 84 45 22

EMAIL:    office@icebergservice.ro

           comenzi@icebergservice.ro

             service@icebergservice.ro

DESPRE NOI

QR code

Creaza cont pentru a adauga produse ingragite.

Inregistreaza-te

Create a free account to use wishlists.

Inregistreaza-te