Click pentru mai multe produse.
Nici un produs.
Ultimele comentarii
Nici un comentariu
Cauta articole

Compresoare Copeland pentru freon R 32

Publicat 1 Anul in urma 563
Indragit0
GERMANIA: Emerson a lansat o nouă linie de compresoare scroll Copeland pentru aplicații comerciale de confort concepute pentru agentul frigorific R32 cu GWP scăzut.
Noile compresoare Copeland scroll YP și YPV prezintă o nouă supapă cu raport de compresie variabila, care este proiectată pentru a reduce supracompresia la sarcină parțială, îmbunătățind astfel eficiența sezonieră atât la încălzire, cât și la răcire.
 Proiectarea optimizată a compresorului reduce temperatura de refulare a R32 și realizează același grafic de funcționare ca și compresoarele scroll pe R410A.
Compresoarele cu viteză fixă ​​YP au o capacitate de răcire cuprinsă între 20 și 110 kW. Capacitatea modelelor YPV cu viteză variabilă, cu acţionare cu invertor, variază de la 9 la 63 kW.
Modelele mai mari (20 CP și peste) sunt încorporate cu o nouă protecție electronică a compresorului Emerson, care este pregătită pentru extindere in viitor.
Combinațiile multiple permit proiectarea sistemelor R32 de până la 1 MW cu compresoare cu viteză fixă ​​și cu viteză variabilă.
Întreaga linie a fost proiectată să se încadreze la maximum în categoria PED III pentru a evita complexitatea suplimentară și costurile aplicate la proiectarea sistemului.
Noua linie fabricată în Europa pentru Europa, cu un lanț de aprovizionare scurtat și un centru de distribuție european centralizat.
„Această gamă inovatoare de compresoare a fost proiectată cu atenție pentru eficiența și fiabilitatea de vârf în industrie și este potrivită pentru clienții noștri și utilizatorii finali să aplice într-o gamă largă de aplicații comerciale, inclusiv răcitoare, pompe de căldură, unități de control apropiat și acoperișuri”, a spus Maurizio Boldrini, directorul de marketing al sectorului comercial Emerson. „Ne așteptăm ca R32 să devină cel mai utilizat agent frigorific cu GWP scăzut pentru a înlocui R410A în aer condiționat și încălzire comercială din Europa, datorită disponibilității sale largi, performanțelor, costului favorabil și încărcării reduse.”
Produse relevante
Lasa un comentariu
Lasa replica
Te rog login pentru a posta comentarii.

Meniu

Contact

Contact

Cataloage

Software

CONTACT

0369807766

CONTACT SC ICEBERG SRL

Ne gasiti de Luni pana Vineri intre orele 9-17 in Sibiu , str Calea Dumbravii Nr 135

TELEFON : 0369 80 77 66

MOBIL VANZARI : 0741 47 93 32

                              0771 46 25 00

                              0770 81 53 51

SERVICE :            0740 84 45 22

EMAIL:    office@icebergservice.ro

           comenzi@icebergservice.ro

             service@icebergservice.ro

DESPRE NOI

QR code

Creaza cont pentru a adauga produse ingragite.

Inregistreaza-te

Create a free account to use wishlists.

Inregistreaza-te